Global0footprint kent
Kent Recruitment

Stagiair HR

Location
Netherlands - Pernis
Category
Human resources
Date Published
31/05/21
Status
Open

Welkom bij Kentech, je hebt je eerste stap gezet op weg naar een nieuwe en spannende carrière bij Kentech. Wij behoren tot de kwalitatief beste en veiligste aannemers in de energie- en industriesectoren wereldwijd. In Nederland verzorgt Kentech het onderhoud aan de installaties van Shell op de locaties Pernis, Moerdijk en Europoort. Wij zijn actief in de disciplines WTK, E&I en Civiel.

Kentech biedt alle waarden van een familiebedrijf in combinatie met de groei en de stabiliteit van een wereldwijde organisatie. Met activiteiten verspreid over Centraal-Amerika, het Midden-Oosten, Centraal-Azië, Rusland, Australië en Europa, bieden wij diverse carrièremogelijkheden. Bij Kentech werken meer dan 40 verschillende nationaliteiten op uitdagende onderhoudsprojecten.

Functieomschrijving

Binnen de Kentech Nederland organisatie werkt een ervaren team van gedreven HR professionals aan uiteenlopende zaken o.a. de HR administratie, salarisadministratie en wagenpark-beheer. Ook draagt het team zorg voor het direct ondersteunen van de operatie door werving en selectie, performance management en ziektemanagement. De organisatie kenmerkt zich door een positieve sfeer waar gemotiveerde, gedreven collega’s samen werken om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Voor ondersteuning bij de HR projecten zoeken wij een HR stagiair. Er is voldoende mogelijkheid om te leren en je te ontwikkelen binnen deze groeiende internationale organisatie. Je ondersteunt de HR processen en bent verantwoordelijk voor een deelproject in relatie tot Social Onboarding. Ook werk je mee in een project waar we met het hele team aan werken, het optimaliseren en beheren van de opleidings- en certificeringsadministratie. Kortom, genoeg voor een interessante en afwisselende stage!

Profiel

We maken graag kennis met kandidaten welke in de laatste fase zijn van een hbo opleiding HRM / Personeel en Arbeid en affiniteit hebben met HR in de technische sector. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (voertaal Nederlands). Je bent flexibel, nauwkeurig en je kunt goed om gaan met veranderingen. Je bent beschikbaar in de periode van augustus 2021 tot en met januari 2022.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende stage bij een groeiende internationale organisatie.

Ben je enthousiast geworden over deze stage en wil jij ons team versterken? Klik dan op Apply now / Solliciteer nu, laat je gegevens achter en we nemen op korte termijn contact met je op.

the energy within.
Contact

By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

×